Language:   HR | EN | DE

Ria Art Line


O proizvodu

Ria Art Line je proizvod kojim se osobito ponosimo, a zamišljen je kao pomoć kod dekoracije unutarnjih prostora. Radi se o šablonama koje se lijepe na zid, a kako na sebi imaju izrezane aplikacije, bojanjem zida i skidanjem šablona, na zidu ostaju aplikacije koje ste odabrali tj. po Vašoj želji.

Tehnika

Prednost ovakvog "oslikavanja" zida je u tome što ne morate biti likovni umjetnik ni posebno nadareni da određene "stvari" naslikate na zid, a s druge strane nema odljepljivanja sa zida i ostalih problema koje klasične naljepnice vuku za sobom (ponovno krečenje, ostaci ljepila na zidu, skidanje podloge sa zida i sl.). Poznato je da danas postoji više vrsta naljepnica koje se lijepe na zid i služe kao lijepa dekoracija zida, no isto tako se odlijepe već nakon 4-6 mjeseci i za sobom vuku podlogu ili ostavljaju tragove ljepila što traži ponovno bojanje.
Kod bojanja preko šablona, znači, Vi bojate direktno na zid, u nijansu ili nijanse prema vlastitoj želji i kreativnosti. Može se koristiti jedna nijansa (što je najjednostavnije), a moguće je koristiti i više nijansi (što je nešto zahtjevnije, no vrlo efektno). Za bojanje preporučamo koristiti unutarnje akrilne boje poput Jupol, Jupol god, Jupol briljant, Poliflor, Poliflor plus, Kemopol, Kemopol premium i sl., što Vam također možemo ponuditi iz vlastitog asortimana u nekoliko tisuća nijansi, koje nijansiramo na našim kompjutorskim mješalicama.

Asortiman

Navedena linija šablona Ria Art Line koncipirana je u tri kategorije: Radi se o manje zahtjevnim aplikacijama u kategoriji Light srednje zahtjevnim u kategoriji Standard i vrlo zahtjevnim aplikacijama u kategoriji Exclusive. Kako bi roditeljima olakšali traženje, napravili smo i kategoriju dječjih motiva Kids također razvrstanih u potkategorije po zahtjevnosti motiva.

Cijene

Sukladno zahtjevnosti aplikacije, formirane su i cijene. Za aplikaciju po želji cijena je na upit, također ovisno o zahtjevnosti aplikacije, obzirom da se svaka pojedinačna slika crta zasebno. No, to ne znači da će aplikacija po Vašoj želji nužno imati veću cijenu od navedenih kategorija. Prije Vaše konačne narudžbe, šaljemo Vam izračun cijene i tek kada se Vi sa istom složite, idemo u izradu šablone.
Također, za svaku šablonu možete odabrati i dimenziju šablone koju trebate. U osnovnim postavkama je određena osnovna dimenzija koja je optimalna obzirom na utrošak folije, no međutim ona ne mora biti i Vaša željena dimenzija, tako da Vi do željene dimenzije možete doći povećanjem ili smanjenjem osnovne dimenzije, nakon čega će Vam program automatski izračunati cijenu željene šablone u toj dimenziji. Dobivena cijena je maloprodajna cijena po komadu.
Dostava i ambalaža se naplaćuju 30 kn po pojedinačnoj dostavi za Hrvatsku.
Dostava izvan granice Hrvatske se dogovara pojedinačno po svakom određenom kupcu.

Uvjeti za pravne osobe

Za pravne osobe i veće količine, molimo da nas kontaktirate mailom ili telefonom kako bi mogli formirati Vama prikladnu cijenu i dogovoriti način i troškove dostave kao i povoljnije uvjete za ugovorne kupce.

Pogodnosti za kupce

Ujedno, molimo posjetitelje ovih stranica da svojim sugestijama, komentarima, idejama pomognu nama i našim korisnicima, da proizvod dopunimo Vašim idejama.
Stoga, dragi naši posjetitelji i korisnici, šaljite nam svoje uradke, osvojite lijepe nagrade i pomozite i drugima da budu kreativni i svoj dom pretvore u oazu zadovoljstva....
Želimo Vam uživanciju u pregledavanju stranice a još veću kod uređivanja vašeg doma, ureda, škola, poslovnih prostora, trgovina, salona i sl...